*pentru nunți cu mai mult de 200 invitați oferta se discută în particular.

iNSTA

FOTO

CORNER

Fotografiem fiecare familie invitată la nuntă și livrăm fotografiile pe telefonul fiecărui invitat, în timpul evenimentului.

BONUS Fotografii de familie și grup pentru Părinți, Nași, Miri.

Echipamente profesionale pentru o calitate excelentă.

Fotografiile originale la rezoluție mare se expediază mirilor prin Google Drive. Apoi se pot developa, pune în ramă și oferi cadou celor apropiați.

Ne deplasăm oriunde in țară. Costurile de deplasare nu sunt incluse în oferta de preț.

Distracție maximă! Garantată!

Instalăm fundal, lumini de studio, și fotografiem.

Livrăm fotografii de calitate pe loc!

Vrei mai mult? Vrei o nuntă Instagramabilă?

Nunta Instagramabilă se referă la un eveniment de nuntă care este conceput și organizat într-un mod care încurajează invitații să își surprindă și capteze momentele speciale și să le împărtășească pe rețelele sociale, în special pe Instagram.

 

Acest tip de nuntă se concentrează pe crearea unui decor, a unui ambient și a unor activități fotogenice, care vor atrage atenția și vor fi împărtășite pe rețelele sociale.

 

În acest sens, nunta Instagramabilă poate include elemente precum decoruri unice, instalații interactive, fotografii artistice, hashtag-uri specifice, atmosferă fotogenică, etc.

 

Scopul acestei nunți este de a oferi invitaților o experiență memorabilă, pe care să o împărtășească cu prietenii și urmăritorii lor online.

De ce să faci o nuntă instagramabilă?

Care ar fi motivele?

O nuntă Instagramabilă poate fi un mod eficient de a obține mai multă vizibilitate pentru eveniment, prin intermediul rețelelor sociale.

Încurajarea invitaților să își capteze momentele și să le împărtășească online, poate ajuta la crearea unui album de amintiri digital care poate fi accesat de-a lungul timpului.

Vizibilitate crescută

Momente memorabile

Promovare a locației

Dacă locația nuntii este una specială sau unică ( și da, e specială, pentru că acolo e nunta ta), poate fi promovată prin intermediul fotografiilor și postărilor pe rețelele sociale.

Partajarea momentelor speciale de la nuntă cu prietenii și familia prin intermediul rețelelor sociale poate amplifica bucuria și emoțiile asociate cu evenimentul.

Amplificarea bucuriei

Trend setter

Organizarea unei nunți Instagramabile este un mod inovator de event și la zi cu ultimele tendințe în domeniul nuntilor.

CONTACT

Vrei mai mult? Vrei o nuntă Instagramabilă?